بادام هندی دارای کالری بسیار بالایی است که ممکن است مغز گردو ایرانی سوپر افراد را به این باور برساند که بادام هندی در صورت مصرف بیش از حد چاق کننده است. با این حال، آنها حاوی کالری با کیفیت تغذیه ای خوب هستند که به آنها کالری کامل می گویند. یک غذا زمانی حاوی کالری کامل است که از کالری با حضور بسیاری از مواد مغذی ضروری (مواد معدنی، ویتامین ها، فیبرها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب ضروری و غیره) تشکیل شده باشد. در این زمینه، آنها سرشار از کالری کامل هستند زیرا حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری هستند. در نتیجه، بادام هندی می تواند بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی متنوع، متعادل و کم کالری باشد که در ارتباط با فعالیت بدنی و سلامت روان، کاهش وزن را بهینه می کند.
علاوه بر این، بادام هندی می تواند گرسنگی را که در اواسط بعد از ظهر احساس می شود، محدود کند، زیرا حاوی پروتئین و فیبر است، که مواد مغذی هستند که باعث سیری می شوند. این میزان کالری دریافتی از غذاهای فرآوری شده را محدود می کند، زیرا ممکن است قبل از رسیدن به احساس سیری به کالری بیشتری نیاز داشته باشد زیرا این غذاها اغلب فاقد فیبر و پروتئین هستند.
توصیه های متخصص تغذیه:
به جای کمیت، کیفیت غذا را در اولویت قرار دهید، زیرا بدن سالم دستیابی به اهداف خاصی را آسانتر خواهد کرد: کاهش وزن، بهبود عملکرد فیزیکی و غیره.
از همراهی یک متخصص بهداشت در برخی مراحل مربوط به غذا دریغ نکنید. در واقع، هر فردی منحصر به فرد است و گاهی برای رسیدن به اهدافش کمک لازم است.
فراموش نکنید که هر از گاهی در صورت کاهش وزن خود را درمان کنید. در واقع، رژیمی که بیش از حد محدود کننده باشد، کاهش وزن طولانی مدت را تضمین نمی کند. خوردن باید یک لذت روزانه باقی بماند و این برای تعادل هورمون ها بسیار مهم است.
برای مبارزه با استرس اکسیداتیو
استرس اکسیداتیو عدم تعادل بین مولکول های پرو اکسیدان و آنتی اکسیدان است. در دراز مدت عواقب زیادی بر بدن دارد: بیماری های عصبی (آلزایمر، پارکینسون)، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، تسریع پیری زودرس سلول های بدن، عملکرد ضعیف در ورزش و غیره. بنابراین مصرف آنتی اکسیدان برای محدود کردن تأثیر این استرس اکسیداتیو در بدن ضروری است.
بادام هندی دارای امتیاز ORAC است که در سال 1948 تخمین زده شده است. این امتیاز نشان می دهد که بادام هندی به دلیل عنصر کمیاب و ویتامین B1 دریافتی، ظرفیت آنتی اکسیدانی متوسطی دارد. دومی (مس، منگنز، روی و سلنیوم) رادیکال های آزاد را متابولیزه کرده و حضور بیش از حد آنها را محدود می کند. بنابراین، بادام هندی یک پشتیبان جالب برای دریافت آنتی اکسیدان است و به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک می کند.
توصیه های متخصص تغذیه:
منابع غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها را تغییر دهید: میوه ها و سبزیجات رنگی (گوجه فرنگی، بادمجان، کلم بروکلی، لیمو و غیره) و دانه های روغنی (بادام، آجیل برزیل، تخمه آفتابگردان، فندق).
ادویه ها و گیاهان (زردچوبه، کاری، زیره سبز، سیر، برگ بو، آویشن، رزماری) را به هر وعده ناهار و شام، چه در گوشت، چه سبزیجات یا غذاهای نشاسته ای اضافه کنید.
مصرف یک وعده غذایی غنی از آنتی اکسیدان برای ورزشکاران در عرض یک ساعت پس از فعالیت بدنی. در واقع ورزش شدید به دلیل افزایش مصرف اکسیژن در حین ورزش باعث تولید زیاد رادیکال های آزاد می شود. بنابراین ضروری است که این تولید اضافی را با تهیه غذاهای غنی از آنتی اکسیدان محدود کنید. به علاوه توصیه می شود به طور کلی مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان را در ورزشکاران افزایش دهید.
- ۰۲/۰۴/۱۸