پسته مغزی سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای 10 ریزمغذی مفید برای مقابله بهتر با برگشت است.
| پسته کاران آمریکایی | 2023-08-31
اضطراب 6.7 درصد از جمعیت اسپانیا را تحت تأثیر قرار می دهد و به بزرگترین مشکل روانی فعلی تبدیل می شود. و زنان را بیشتر از مردان تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از مطالعات در مورد "نقش آنتی اکسیدان ها در افسردگی و اضطراب" نشان می دهد که التهاب مزمن مغز ناشی از رژیم غذایی نامناسب یکی از دلایل اساسی بسیاری از بیماری های روانی است. قیمت پسته احمد آقایی امروز
از این نظر، دکتر Nieves Palacios، رئیس مرکز پزشکی ورزشی شورای عالی ورزش و متخصص تغذیه ورزشکاران المپیک، بیان میکند که «کمبود ویتامین B1 یا تیامین میتواند کارایی سیستمهای انرژی را کاهش دهد». از این رو این متخصص به اهمیت برخی ویتامین ها برای دریافت انرژی لازم مانند ویتامین B6 یا پیریدوکسین اشاره می کند که در متابولیسم پروتئین شرکت می کند و برای تولید انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین (مربوط به خلق و خو) ضروری است )"
آخرین مطالعه انجام شده توسط دانشگاه کرنل که در مجله "Nutrients" منتشر شده است، نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است. در واقع، در مقایسه با ارزش بسیاری از غذاهای دیگر که معمولاً به دلیل ظرفیت آنتی اکسیدانی خود شناخته می شوند مانند زغال اخته، انار، گیلاس، چغندر و شراب قرمز، یکی از بالاترین هاست. بنابراین، آنتی اکسیدان های موجود در پسته می توانند از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند، انتقال دهنده های عصبی را تعدیل کنند و التهاب را کاهش دهند.
10 ریزمغذی در پسته برای مقابله با استرس بعد از تعطیلات
اسید فولیک: ویتامین B9 برای کمک به عملکرد صحیح مغز ضروری است و 51 میکروگرم اسید فولیک در 100 گرم پسته غلیظ شده است.
اسید پانتنوئیک: پسته همچنین سرشار از ویتامین B5 یا اسید پانتنوئیک است که به شکل گیری و عملکرد صحیح نورون ها کمک می کند.
آنتوسیانین ها: همراه با فلاون ها، آنتوسیانین ها یا پروآنتوسیانیدین ها هستند که اثر محافظتی بیشتری بر مغز دارند و خطر زوال شناختی طولانی مدت را کاهش می دهند. رنگ بنفش تیره موجود در پوست پسته با آنها مطابقت دارد. مطالعات اخیر نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی حاوی حداقل نصف وعده غذای سرشار از فلاونوئید را در روز دنبال می کنند، ممکن است 20 درصد کمتر در معرض خطر زوال شناختی قرار داشته باشند. خرید آجیل آنلاین
بیوتین: آجیل سبز همچنین بیوتین یا ویتامین B7 را فراهم می کند که عملکرد مغز را تقویت می کند.
فلاونوئیدها: پسته سرشار از ترکیبات فنلی مانند کاتچین است که در مورد پسته با رنگ زرد مشخص می شود. کاتچین یک ترکیب فلاونوئید یا فنولیک طبیعی است که به محافظت از سلول های مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند و آسیب شناختی را کاهش می دهد.
منیزیم: این ماده معدنی موجود در پسته تعادل روانی عالی را فراهم می کند، زیرا انتقال تکانه های عصبی را تحریک می کند و به دلیل کمک به بهبود خواب، یک داروی قوی ضد استرس است.
پیریدوکسین: ویتامین B6 یا پیریدوکسین به تشکیل انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین و سروتونین کمک می کند. در تشکیل گلبول های قرمز خون عمل می کند و در متابولیسم پروتئین دخالت می کند. کمبود آن می تواند بر توانایی شناختی تأثیر بگذارد و منجر به حالت های خستگی، افسردگی، اضطراب و بدن درد شود. در مجموع 100 گرم پسته 1.1 میلی گرم پیریدوکسین فراهم می کند.
پتاسیم: پسته منبع مهمی از پتاسیم است، یک الکترولیت اصلی که نقش مهمی در تنظیم عملکردهای اساسی بدن مانند عملکرد اعصاب و ماهیچه ایفا می کند.
ریبوفلاوین: ویتامین B2 برای متابولیسم کربوهیدرات ها و اسیدهای آمینه لازم برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است. 0.23 میلی گرم ریبوفلاوین در 100 گرم پسته غلیظ شده است.
تیامین: این ویتامین از گروه B1 که در تبدیل غذا به انرژی نقش دارد و در جذب گلوکز توسط سیستم عصبی شرکت می کند، از افسردگی، خستگی یا از دست دادن توانایی های ذهنی جلوگیری می کند. 100 گرم پسته آمریکایی حاوی 0.7 میلی گرم تیامین است.
- ۰۳/۰۴/۰۵