با سمینار آنلاین "آموزش خواندن برچسب ها هنگام خرید" یاد بگیرید که برچسب های محصولات را برای تشخیص سالم بودن یا نبودن آنها تفسیر کنید و تله هایی را که مارک ها برای سوق دادن خرید ما به سمت محصولات خود استفاده می کنند کشف کنید. خرید آنلاین آجیل
اما پس از آن، آیا می توانید در دوران بارداری کیکو بخورید؟ شما می توانید، اما با توجه به اینکه این یک غلات است، نه یک آجیل و معمولاً به صورت سرخ شده در روغن تصفیه شده و با نمک زیاد فروخته می شود، برای ربکا پاستور، متخصص تغذیه-تغذیه قبیله CSC، ارزشش را ندارد.
فواید آجیل در دوران بارداری
از جمله فواید آن، آجیل به کاهش سطح کلسترول LDL، کاهش تری گلیسیرید و کاهش لخته شدن خون کمک می کند. بنابراین، مصرف آن با مشکلات قلبی عروقی کمتر و همچنین کاهش خطر ابتلا به دیابت و محافظت در برابر زوال شناختی همراه است. خرید آجیل و خشکبار
آجیل و بارداری
اما نمیتوان فراموش کرد که مصرف آجیل در دوران بارداری فواید بسیار مفید دیگری نیز دارد که میتواند برخی از ناراحتیهایی را که ممکن است در طول ماههای انتظار متحمل شویم، قابل تحملتر کند:
به لطف سهم بزرگ فیبر، مصرف منظم آن می تواند به ما در مقابله با برخی از مشکلات روده ای که ممکن است تجربه کنیم، مانند یبوست، کمک کند.
بیش از 50 درصد از زنان باردار در دوران بارداری از سوزش سر دل رنج می برند. اگر این مورد شماست، از آجیل غافل نشوید، آجیل که جویده شده یا آسیاب شده می تواند به شما در کاهش اسیدیته کمک کند.
محتوای بالای ویتامین B6 یا پیریدوکسین آن را به یک درمان عالی در برابر تهوع صبحگاهی تبدیل می کند. علاوه بر این، حمل آنها در کیفتان بسیار آسان است، در صورتی که در صورت مشاهده علائم، مجبور شوید به تعداد انگشتان دست دراز کنید.
مقابله با استرس و اضطراب در این زمان انتظار آسان نیست. اگر این مورد شماست، به مصرف روزانه آجیل فکر کنید. همه آنها منیزیم را فراهم می کنند، یک ماده معدنی ضروری که علاوه بر بهبود خواب، به آرامش عضلات کمک می کند. محتوای بالای امگا 3 آجیل همچنین سطح اضطراب را تنظیم می کند و به عملکرد مناسب کورتیزول کمک می کند.
البته مصرف آجیل در دوران بارداری باید در عادات سبک زندگی سالم و یک رژیم غذایی سالم و متعادل گنجانده شود، زیرا رژیم غذایی مادر در دوران بارداری بر رشد جنین در داخل و خارج رحم تاثیر زیادی دارد.
با سمینار آنلاین "غذا در دوران بارداری" با تغذیه صحیح در دوران بارداری مراقب سلامتی خود و کودک خود باشید.
چه آجیلی برای بارداری مفید است؟
همانطور که دیدیم، آجیل به طور کلی حاوی مواد مغذی مفید بسیاری برای تضمین رشد مناسب جنین و سلامت مادر است. با این حال، برخی از آنها گزینه بهتری نسبت به سایرین هستند. اینم انتخاب ما:
آجیل و بارداری
آنها با تامین مقدار زیادی اسیدهای چرب سالم، مادر آینده را در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کنند. در عین حال، آنها به کاهش فشار خون کمک می کنند و خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش می دهند. به جز آجیل برزیلی، این آجیل به دلیل داشتن سلنیوم بالا باید در حد متعادل (حداکثر یک عدد در روز در دوران بارداری) مصرف شود.
پسته و بارداری
آنها سرشار از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین E هستند. یکی از آجیل هایی است که بیشترین میزان پروتئین را تامین می کند.
بادام و بارداری
بادام در دوران بارداری چه فایده ای دارد؟ آنها آجیل هایی هستند که بیشترین فیبر را فراهم می کنند، بنابراین برای مبارزه با یبوست ایده آل هستند. و از آنجایی که اثر سیری دارند، از خوردن میان وعده در بین وعده های غذایی خودداری می کنند. علاوه بر این، یکی از آجیل هایی است که دارای بیشترین کلسیم است، ماده معدنی که سیستم استخوانی مادر و نوزاد را تقویت می کند.
آیا نوزادان و کودکان خردسال می توانند آجیل بخورند؟
بادام هندی و بارداری
آنها منبع آهن و کلسیم هستند. آنها همچنین نسبت بالایی از روی را که برای قوی نگه داشتن سیستم دفاعی ما ضروری است، و همچنین ید و اسید فولیک ارائه می دهند.
آیا آجیل در دوران بارداری ممنوع است؟
به طور پیشینی هیچ آجیلی وجود ندارد که کاملاً در مادران باردار منع مصرف داشته باشد. با این حال، باید توجه داشت که آجیل برزیلی یا کوکیتو حاوی مقدار زیادی سلنیوم است، یک ماده معدنی لازم برای عملکرد صحیح بدن، اما می تواند در مقادیر زیاد سمی باشد. بنابراین می توان آن را مصرف کرد، اما با احتیاط. بنابراین، اگر آنها از این نوع هستند، هنگام بارداری چند آجیل در روز می توانید بخورید؟ توصیه می شود بیش از یک آجیل برزیلی در روز مصرف نکنید.
توصیه هایی برای خوردن آجیل در دوران بارداری
ما قبلاً می دانیم که کدام آجیل بیشتر توصیه می شود، کدام یک نه، فراوانی و مقدار. اما ما یک چیز بسیار مهم را نادیده می گیریم: نحوه مصرف آنها. به عنوان مثال، این تصور وجود دارد که بهتر است در دوران بارداری آجیل خام مصرف شود و این یک اشتباه است:
بسیار مهم است که آجیل بو داده بخوریم زیرا این امر
- ۰۳/۰۵/۲۴