قیمت سکه در بازار

قیمت دقیق و بروز سکه

قیمت سکه در بازار

قیمت دقیق و بروز سکه

اعلام نرخ سکه و طلا

  • ۰
  • ۰

در مورد سبزیجات توصیه های متنوعی وجود دارد. همانطور که ماریا آگویره لوزانو، خرید اینترنتی آجیل اصفهان متخصص تغذیه در BluaU de Sanitas توضیح می‌دهد، «مواد تازه را می‌توان منجمد کرد، با این حال، توصیه نمی‌شود این کار را با آن‌هایی که می‌خواهیم خام بخوریم یا با آنهایی که محتوای آب بالایی دارند، انجام دهیم. کاهو یا خیار». او توصیه می‌کند در هر صورت بهتر است سبزی‌هایی را که می‌خواهیم فریز کنیم، بلانچ کرده و خنک کنیم تا بهتر حفظ شوند.

به طور خلاصه، Garnica Baselga نشان می دهد:

سبزیجاتی که می توانیم به صورت تازه یا پخته فریز کنیم عبارتند از: اسفناج، نخود فرنگی، کدو سبز و غیره. این گروه به طور انحصاری در خورش ها، سالادهای پخته شده و سایر غذاهایی که نیاز به پخت دارند مصرف شود.
 
سبزیجاتی که نمی‌توانیم آن‌ها را به‌صورت خام فریز کنیم، اما می‌توان آن‌ها را تهیه کرد: گوجه‌فرنگی را نباید همانطور که هست منجمد کرد، اما می‌توان آن‌ها را در سس منجمد کرد و همچنین راتاتویی.
 


سبزیجاتی که هرگز نمی توانیم آنها را فریز کنیم: تمام غذاهایی که بیشتر از آب یا نشاسته تشکیل شده اند. بهترین نمونه ها کاهو و سیب زمینی هستند (اگرچه دومی خام مصرف نمی شود). این باید در نظر گرفته شود حتی اگر تصمیم دارید آنها را در یک دستور تهیه کنید، زیرا انجماد می تواند نامطلوب باشد.
میوه‌ها، «تقریباً همه را می‌توان منجمد کرد، اگرچه تغییرات قابل‌توجهی در بافت و ظاهرشان ایجاد می‌شود». این به این دلیل است که "آنها به طور کلی حاوی درصد زیادی آب هستند (آبی ترین آنها بین 84 تا 92٪ دارند، به این معنی که در طول فرآیند انجماد، کریستال های یخ در داخل این غذاها تشکیل می شوند و ساختار داخلی آنها را تغییر می دهند."

از سوی دیگر، لبنیات، مانند خامه و کره، "برای انجماد مناسب هستند، اگرچه خوب است به یاد داشته باشید که لبنیات بهتر است به صورت تازه مصرف شوند." در مورد شیر هم همینطور. متخصص Codinma توضیح می دهد: "در طول انجماد، قسمت مایع چربی جدا می شود و پس از ذوب شدن قوام دانه ای می شود و بخش زیادی از ویژگی های ارگانولپتیکی خود از جمله طعم را از دست می دهد."

او هشدار می دهد که در مورد پنیر، پنیرهای تازه یا خامه ای، «هرگز نباید منجمد شوند». پنیر پخته شده "اگر بخواهید آن را در تاکو سرو کنید، می توان آن را منجمد کرد، در غیر این صورت، باید بدانیم که پنیر وقتی آب می شود خرد می شود." خرید اینترنتی پسته تازه و ارزان

با ماست ممکن است وقتی یخ زده بریده شود، بنابراین "همیشه ایده خوبی نیست، مگر اینکه با دما و زمان خاصی انجام شود."

در نهایت در مورد گوشت و ماهی. گوشت‌های خام را می‌توان بدون تأثیر بر طعم یا بافت آن منجمد کرد. در مورد ماهی هم همین اتفاق می افتد. می توان آنها را بدون مشکل منجمد کرد، اما مهم این است که تازه باشند و 3 روز در یخچال نباشند. این به این دلیل است که «ماهی ها بسیار حساس تر از گوشت هستند. آنها باید هم از داخل و هم بیرون تمیز شوند و همیشه کشو را در جایی که داریم تمیز کنیم.

کیک، تارت و سس مایونز
منجمد کردن کیک یا تارت توصیه نمی شود. ترجیحاً قبل از مصرف مجدد آن ها را به صورت تازه مصرف کنید یا دو تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. مشکل انجماد محصولاتی مانند کیک در یخ زدایی آنهاست که به دلیل تمایل به ترک خوردن آنهاست. علاوه بر این، بافت و قوام خود را از دست می دهند و ویژگی های ارگانولپتیک آنها مانند طعم و عطر تحت تأثیر قرار می گیرد. اگر منجمد یا در یخچال نگهداری می شوند، باید ظرف یک ساعت در دمای اتاق مصرف شوند.

برای سس مایونز، انجماد نشان داده نمی شود، زیرا هنگام یخ زدایی، توده جامد با طعم یا بافت کمی تشکیل می شود.

  • ۰۲/۰۳/۲۱
  • مسعود مممم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی