در سال 2015، طی یک نظرسنجی بهداشت عمومی فرانسه، 85 درصد قیمت یک کیلو آجیل مخلوط از بزرگسالان اعلام کردند که در روزهای مشخص شده میوه خشک مصرف نمی کنند.
چهار سال بعد، آخرین توصیه های برنامه ملی تغذیه و سلامت (PNNS) که در ژانویه 2019 منتشر شد، سرانجام آنها را به میزان یک مشت میوه خشک در روز در فهرست غذاهای توصیه شده قرار داد.
مسلماً آنها کالری بسیار بالایی دارند - به همین دلیل است که آنها در بین ورزشکاران محبوبیت خاصی دارند - اما دارای ویژگی های تغذیه ای زیادی هستند.
مزیت اول: سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع (امگا 3، 6 و 9) هستند که بر روی سیستم قلبی عروقی اثر محافظتی دارند و عملکرد صحیح سیستم عصبی و ایمنی را تقویت می کنند. آنها همچنین دارای اسیدهای چرب اشباع کمی هستند که بیش از حد برای قلب و عروق ما مضر است.
علاوه بر این، میوه های خشک منبع بسیار خوبی از مواد معدنی هستند: به عنوان مثال، بادام سرشار از کلسیم است و می تواند جایگزینی برای محصولات لبنی باشد. پسته نیز مانند پسته حاوی پتاسیم است که به مبارزه با فشار خون کمک می کند.
در نهایت، میوههای خشک سرشار از فیبر هستند که برای عملکرد صحیح سیستم گوارش، میکروبیوتای روده و در نتیجه سیستم ایمنی ضروری است.
برای استفاده کامل از فواید میوههای خشک، مصرف کامل آنها (با لایه قهوهای رنگی که روی آنها را میپوشاند) و مهمتر از همه، نمکزده یا شیرین نشده مصرف کنید.
از نظر رژیم غذایی، میوه های خشک میوه هایی نیستند که آب بدنشان کم شده باشد، مانند کشمش یا انجیر خشک. آنها به طور طبیعی حاوی رطوبت بسیار کمی در قسمت خوراکی خود هستند. به آنها آجیل، میوه های بدون پالپ یا میوه های روغنی نیز می گویند.
به طور مشخص، اینها گردو، فندق، بادام، بادام زمینی، بادام هندی، آجیل کاج، پسته، شاه بلوط، گردو، گردو، آجیل برزیلی هستند. به عنوان مثال، انواع کبابی وجود دارد که به پودر، روغن، رب و …
- ۰۲/۰۳/۰۷