فواید این آجیل برای رشد کودکان
استفانیا ماتا، متخصص تغذیه یکپارچه
در این مقاله
فواید پسته برای زنان باردار
نحوه گنجاندن پسته در برنامه غذایی کودکان
پسته یکی از آجیل هایی است که بیشترین و بی نظیرترین فواید را برای کودکان، بزرگسالان، زنان باردار و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها دارد. در طول نه ماه بارداری تبدیل به غذایی می شود که خانم ها نباید آن را کنار بگذارند. دلایل مصرف پسته در دوران بارداری و میزان مصرف آن را به شما می گوییم. خرید اینترنتی پسته احمد آقایی
فواید پسته برای زنان باردار
در دوران بارداری پسته مصرف کنید
پسته عمدتاً در ایران تولید می شود، جایی که نام آن به عنوان "پسته خندان" ترجمه می شود و نه تنها به دلیل شکل پوسته آن که شبیه پوزخند شادی است، بلکه به دلیل اینکه این میوه ارزشمند در سطح زیست محیطی بسیار پایدار است: نیاز کمی دارد. آب و در خاک های فقیر رشد می کند، تا کنون، همه مزیت ها.
از نظر تغذیه در گروه آجیل ها قرار می گیرد، اما در این گروه به دلیل چربی کمتر و کربوهیدرات و پروتئین بالا، کمترین شاخص کالری را دارد. نوع غالب چربی ها تک غیراشباع هستند، مانند چربی های موجود در روغن زیتون، و به خوبی برای سلامت قلب شناخته شده اند. این آجیل پس از بادام با بالاترین درصد پروتئین، با 17.7 گرم پروتئین در هر 100 گرم، دومین آجیل است که برای رژیم های گیاهخواری مناسب است.
در زمان بارداری مصرف پسته به چند دلیل می تواند بسیار مفید باشد:
- اول از همه به دلیل داشتن پروتئین بالا. به یاد داشته باشید که محتوای پروتئین در دو سه ماهه اول برای رشد جنین ضروری است. خرید اینترنتی آجیل
- از طرفی پسته مانند روغن های گیاهی و سایر مغزها منبع طبیعی ویتامین E است. علاوه بر روی، هر دو در دوران بارداری و به خصوص در سه ماهه اول ضروری هستند. ویتامین E به تشکیل بافت و رشد فکری کمک می کند و روی برای تشکیل سیستم تناسلی نوزاد مهم است.
- یکی از جالب ترین مواد مغذی پسته بدون شک مقدار فیبر نامحلول آن است. می تواند برای بهبود ترانزیت روده ای بسیار مفید باشد که به طور طبیعی در سه ماهه اول بارداری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. بیایید به یاد داشته باشیم که فیبر نامحلول چیزی است که به تولید "توده مدفوع" بیشتر کمک می کند و به پریستالسیس یا حرکت روده کمک می کند. به همین دلیل، باید مایعات فراوان، ترجیحاً گرم، مثلاً به صورت دم کرده، بنوشیم.
- یکی دیگر از مواد مغذی بسیار قابل توجه، بدون شک میزان اسید آمینه آرژنین موجود در آن است. این اسید آمینه نقش بسیار مهمی در تنظیم هورمونی و گلوکز خون دارد و به همین دلیل نقش برجسته ای در دیابت بارداری دارد. به خصوص اگر دیابت بارداری اضافه وزن داشته باشد، اهمیت دارد، زیرا آرژنین به بهبود مقاومت به انسولین و افزایش تحمل گلوکز کمک می کند.
- علاوه بر این، پسته به ویژه سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم است. در دوران بارداری، در حدود ماه پنجم بارداری، اندازه جنین به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و این افزایش باعث تقاضای زیادی برای مواد معدنی مانند آهن می شود که می تواند منجر به کم خونی برای مادر شود. مصرف مواد غذایی با آهن بالا مانند پسته ضروری است.